Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 29 Nerden : Erenimin kalbinden sıcacık yüreğinden Lakap : Ç!qoLaTa ♥Hangi Hepsi Kızı♥ : ♥Favori Çiftin♥ : ♥SevimLi Hayvanın♥ : ♥Hangi İkiLi♥ : ♥Takımın♥ : ♥ErenCiLer Gücü♥ : Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: gülçin çetesi 14/7/2008, 6:22 pm
10 kişi alınacaktır ad: yaş: neden gülçin: gülçini ne kadar seviyorsun: gülçin çetesi için neler yaparsın:
Tuqba*Eren ♥♥MoDeRaTöR♥♥
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 31 Nerden : Bilgisayar karşısından Lakap : İse Yaramaz Sey ♥Favori Çiftin♥ : ♥SevimLi Hayvanın♥ : ♥Hangi İkiLi♥ : ♥Takımın♥ : ♥ErenCiLer Gücü♥ : Kayıt tarihi : 03/09/08
Konu: Geri: gülçin çetesi 3/9/2008, 2:13 pm
ad:Tuğba yaş:14 neden gülçin:Sesini ve güzelliğini çok beğeniyorum gülçini ne kadar seviyorsun:100/100 gülçin çetesi için neler yaparsın:Herşeyi...
BeatifuL*qirL ♥♥Administratör♥♥
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 29 Nerden : ASHLEYİMİN KALBİNDEN Lakap : EN BÜYÜK ASHLEYCİ ♥Favori Çiftin♥ : ♥Ruh HaLiniz♥ : ♥SevimLi Hayvanın♥ : ♥Hangi İkiLi♥ : ♥Takımın♥ : ♥ErenCiLer Gücü♥ : Kayıt tarihi : 30/08/08
Konu: Geri: gülçin çetesi 6/9/2008, 2:42 pm
ad:ekin yaş:11 neden gülçin:o kadar tatlı ve güzel ki gülçini ne kadar seviyorsun:seni seviyorum yazmaya satırlar yetmez çok sefiorm onu gülçin çetesi için neler yaparsın:herşeyi
Tuqba*Eren ♥♥MoDeRaTöR♥♥
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 31 Nerden : Bilgisayar karşısından Lakap : İse Yaramaz Sey ♥Favori Çiftin♥ : ♥SevimLi Hayvanın♥ : ♥Hangi İkiLi♥ : ♥Takımın♥ : ♥ErenCiLer Gücü♥ : Kayıt tarihi : 03/09/08
Konu: Geri: gülçin çetesi 14/9/2008, 8:42 pm
Alındık sanırım
YaNıNıSa GeLsEm BiRdAhA dÖnMeSdİm...BeN sİzİ bÖyLe UzAkTaYkEn SeVdiM...[ErEn*GüLcİn*Koliq*TuBiS]
Tuqba*Eren ♥♥MoDeRaTöR♥♥